szerző:
hvg.hu

Egy év kihagyás után újra megtartják az ARC plakátkiállítást, amelynek témája: „…Jó kedvvel, bőséggel…”.

A gazdasági válság ugyan megingatta, de maga alá nem temette Budapest egyik legnépszerűbb rendezvényét. Az ARC plakátkiállítást, egy év kihagyás után ismét megrendezik.

A pályázat kiírói idén arra kérik az alkotókat, hogy gondolják végig, mi marad egy üzenetből, milyen jelentésekkel bővül, vagy mivé redukálódik, ha kiemelünk belőle egy-két szót. „…Jó kedvvel, bőséggel…” – vajon ha nem itt élnénk, ha nem ismernénk álmunkból felriadva a szövegkörnyezetet, mi jutna eszünkbe róluk? Talán legalapvetőbb jogaink, méltóságunk, legőszintébb vágyaink? A pályázók – a felhívás szerint – szabadon rendelkezhetnek e három szóval.

Az idei ARC+ témát „Magyar spiritusz” címmel a 12. ARC főtámogatója, az ELMŰ-ÉMÁSZ áramszolgáltató csoport kínálja fel.  A felhívásra érkező plakátok hőse olyan ember kell legyen, aki bár nem tett szert világhírre, egyedülálló megoldást eszelt ki valamely problémára.

A pályázatok leadási határideje július 3, a zsűri által kiválasztott plakátokat szeptemberben, a állítják ki a megszokott helyen, az Ötvenhatosok terén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!