szerző:
MTI/Kisalföld

Télen kezdődik a fertőrákosi kőfejtő és a Barlangszínház felújításának első fázisa, a teátrum belső renoválása - írta csütörtöki számában a Kisalföld.

A projektgazda, Sopron önkormányzata már áprilisban aláírta a másfélmilliárd forintos fejlesztés támogatási szerződését, de az első, az elfogadhatatlanul magas árak miatt eredménytelennek nyilvánított tender után több részre kellett bontani a pályáztatást - mondta a lapnak Fodor Tamás polgármester.

Ennek indokaként említette, hogy egymástól igen távol álló szakterületeket érint a felújítás, így a színháztechnikát, a kertészetet, a múzeumi és építészeti munkákat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!