szerző:
hvg.hu

Kényszerleszállást hajtott végre az a menetrend szerinti, New Yorkba közlekedő járat, amelynek a fedélzetén David Copperfield ült. Az incidensről az illuzionista maga számolt be a Twitteren.

Útja megszakítására kényszerült David Copperfielddel a fedélzetén az a New Yorkba tartó repülőgép, amely eredeti úti célja helyett végül Illinois államban, Peoriánál szállt le – közölte az illuzionista a Twitteren. Copperfield az NBC tévécsatorna Today Show című műsorának felvételére utazott volna a városba.

"Hangos zaj, kényszerleszállás" – írta Copperfield, aki szerint nagyon félelmetes volt az incidens. Arról nem írt, hogy miért kellett kényszerleszállást végrehajtani, de arról igen, hogy senki sem sérült meg a fedélzeten. Sőt, még egy fotót is közzétett az útvonal megváltozásáról.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!