szerző:
hvg.hu

Lemondta ausztráliai utazását a BBC természetfilmjeiből ismert Sir David Attenborough, akin jövő kedden szívműtétet hajtanak majd végre - közölte a brit tévécsatorna.

Szívműtétje miatt lemondta jövő heti ausztrál körútját a természetfilmek által világhírűvé vált 87 éves Sir David Attenboroguh, akinek kardiológusa tanácsára pacemakert ültetnek majd be a szívébe jövő kedden - közölte a BBC.

A természetfilmes szakember azt közölte, nagyon sajnálja, hogy most nem utazhat Ausztráliába, és megpróbál egy később időpontban eljutni a szigetországba. A BBC-nél azt közölték, teljes felépülést kívánnak a csatorna világhírű munkatársának.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!