szerző:
hvg.hu

Kiállítást rendeztek a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak "Álmaink" témában készített képeiből a tanévzárás alkalmából a város művelődési központjában. Az akrilképeket 9-13 éves gyerekek készítették.

Az Igazgyöngy Alapítvány elsődleges célja az alapfokú művészeti oktatás, valamint a hátrányos helyzetű és roma tanulók fejlesztése. Az iskola 9-13 éves diákjainak képeiből a tanévzárás alkalmából megnyílt "Álmaink" című kiállítást június 21-ig a berettyóújfalui művelődési házban lehet megtekinteni.

Kattintson galériánkért!
©

Az iskola igazgatójának, L. Ritók Nórának a hvg.hu-n vezetett blogját itt érhetik el!

Kattintson galériánkért!
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!