Még egy hétvégén mozicsúcsot döntött a Szörnyegyetem

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: mozi; észak-amerikai mozik; Szörnyegyetem;

Az elmúlt hétvégén is a Szörnyegyetem című animáció hozta a legtöbb bevételt az észak-amerikai mozikban. Bár a nyitóhétvégéhez képest majdnem a felére zuhant, a 46,1 millió dolláros bevétel még így is elég volt az első helyhez.

A második legnagyobb összegben, kereken 40 millió dollárért az egyik premierfilmre, a Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével forgatott Női szervek című, csak felnőtteknek ajánlott bűnügyi komédiára váltottak jegyet az Egyesült Államokban és Kanadában.

A másik premierfilm, Az elnök végveszélyben Channing Tatummal, mint reménybeli titkosügynökkel és Jamie Foxx-szal, mint az amerikai elnökkel a főszerepben, a csalódást keltő negyedik helyen indított 25,7 millió dolláros bevétellel.

Brad Pitt zombifilmje, a Z világháború, amelyet két hete kezdtek vetíteni az észak-amerikai mozikban, második hétvégéjén 29,8 millió dollárral a harmadik helyen végzett. Az Acélember című szuperhősfilm még a harmadik hétvégéjén is majdnem 21 millió dollár bevételt hozott.

Az ötödik helyezés alatti filmek egyikének a bevétele sem érte el a 10 millió dollárt.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X