Még egy hétvégén mozicsúcsot döntött a Szörnyegyetem

2013. július 01., hétfő, 09:47
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Az elmúlt hétvégén is a Szörnyegyetem című animáció hozta a legtöbb bevételt az észak-amerikai mozikban. Bár a nyitóhétvégéhez képest majdnem a felére zuhant, a 46,1 millió dolláros bevétel még így is elég volt az első helyhez.

A második legnagyobb összegben, kereken 40 millió dollárért az egyik premierfilmre, a Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével forgatott Női szervek című, csak felnőtteknek ajánlott bűnügyi komédiára váltottak jegyet az Egyesült Államokban és Kanadában.

A másik premierfilm, Az elnök végveszélyben Channing Tatummal, mint reménybeli titkosügynökkel és Jamie Foxx-szal, mint az amerikai elnökkel a főszerepben, a csalódást keltő negyedik helyen indított 25,7 millió dolláros bevétellel.

Brad Pitt zombifilmje, a Z világháború, amelyet két hete kezdtek vetíteni az észak-amerikai mozikban, második hétvégéjén 29,8 millió dollárral a harmadik helyen végzett. Az Acélember című szuperhősfilm még a harmadik hétvégéjén is majdnem 21 millió dollár bevételt hozott.

Az ötödik helyezés alatti filmek egyikének a bevétele sem érte el a 10 millió dollárt.


Még egy hétvégén mozicsúcsot döntött a Szörnyegyetem
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X