szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hivatalosan ma startol a 2013-as VOLT Fesztivál. A magyar MR2 generáció igényeire optimalizált rendezvény első napján a kötelező hazai előadók mellett fellép a Queens Of The Stone Age, a Thirty Seconds To Mars és Fritz Kalkbrenner is.

A nulladik napi, Punnany Massif jubileumi gálával ötvözött PASO-mérgezés után július harmadikával végre valóban elindul minden magyar fiatal kedvenc miniatűr Szigete: a VOLT. A fesztiválidény startpisztoly dörrenése és a pompás időjárás által keretezve a Telekom nagyszínpadon már délutántól dübörögnek a legkülönfélébb előadók. A hazai kalapból találkozhatunk a Brains elektronikus csapatával, a Hősök rap-kollektívájával, de tiszteletét teszi az új lemezével újra a külföldi karrier határán egyensúlyozó Zagar is.

©

A szervezők a tavalyi Primus beosztás botrányosságából okulva idén végre helyén kezelve, előzenekarként hasznosítják az ország legelvetemültebb alkoholmentes sörfogyasztóit: a reklám-rockban utazó Tankcsapda melegít majd a csúcsidős headliner szerepét betöltő Queens Of The Stone Age előtt. 23:30-kor lép színpadra és teszi fel az i-re a pontot az örökérvényű pop-rockkal befutó Thirty Seconds To Mars, a hajnali etap kempingsátorig érő akadálypályáját pedig többek között a Carbonfools és Fritz Kalkbrenner lenyűgöző muzsikája teszi majd még izgalmasabbá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!