szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hivatalosan ma startol a 2013-as VOLT Fesztivál. A magyar MR2 generáció igényeire optimalizált rendezvény első napján a kötelező hazai előadók mellett fellép a Queens Of The Stone Age, a Thirty Seconds To Mars és Fritz Kalkbrenner is.

A nulladik napi, Punnany Massif jubileumi gálával ötvözött PASO-mérgezés után július harmadikával végre valóban elindul minden magyar fiatal kedvenc miniatűr Szigete: a VOLT. A fesztiválidény startpisztoly dörrenése és a pompás időjárás által keretezve a Telekom nagyszínpadon már délutántól dübörögnek a legkülönfélébb előadók. A hazai kalapból találkozhatunk a Brains elektronikus csapatával, a Hősök rap-kollektívájával, de tiszteletét teszi az új lemezével újra a külföldi karrier határán egyensúlyozó Zagar is.

©

A szervezők a tavalyi Primus beosztás botrányosságából okulva idén végre helyén kezelve, előzenekarként hasznosítják az ország legelvetemültebb alkoholmentes sörfogyasztóit: a reklám-rockban utazó Tankcsapda melegít majd a csúcsidős headliner szerepét betöltő Queens Of The Stone Age előtt. 23:30-kor lép színpadra és teszi fel az i-re a pontot az örökérvényű pop-rockkal befutó Thirty Seconds To Mars, a hajnali etap kempingsátorig érő akadálypályáját pedig többek között a Carbonfools és Fritz Kalkbrenner lenyűgöző muzsikája teszi majd még izgalmasabbá.