szerző:
hvg.hu

A brit soul-énekes, Michael Kiwanuka az utolsó pillanatban lemondta a koncertjét. Kicsit változik az A38 színpad programja.

Ma hajnalban kapták a Sziget szervezői a hírt, hogy Michael Kiwanuka – egészségügyi problémákra hivatozva – lemondta csütörtökre, az A38 színpadra meghirdetett koncertjét. Sajnos már a hiátust mással pótolni nem lehet, így az A38 programja augusztus 8-án a következő szerint alakul: a Triggerfinger kezd 17 órakor, 18.45-kor jön a Donots, 21.15-kor lép színpadra Wax Tailor és az eredetileg meghirdetett időpontban, 23.30-kor csap bele a Bad Religion

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!