szerző:
hvg.hu

Divatfronton is visszatér a köztudatba David Bowie, akinek új lemezét az egyik legrangosabb brit zenei díj, a Mercury Prize fő esélyesének tartják.

A Women's Wear Daily, azaz a WWD információja szerint a tízéves szünet után idén új nagylemezzel visszatért popsztár a Louis Vuitton divatház L'Invitation au Voyage című új kampányához szerződött le, a modell Arizona Muse-zal egyetemben, aki a projekt első körében szerepelt. A hírek szerint a stáb Velencében forgatta le a reklámfilmet Bowie-val, a végeredményt pedig a jövő év elején láthatják a popkultúra-fogyasztók. A Vuitton korábbi kampányaiban is szerepeltek popsztárok – többek közt Bono, Keith Richards és Madonna.

David Bowie idén megjelent nagylemezét, a The Next Day-t egyébként a brit és ír albumok nagy presztízsű díjára, a Mercury Prize-ra is jelölték – az album a William Hill fogadóiroda egyik fő favoritja a jelöltek közül, az album esélyeit az Arctic Monkeys AM című új lemezével együtt négy az egyhez adják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!