a képeket, videókat is szeretném

Magyar komédiás hódította meg Amerikát

2013. december 03., kedd, 10:06 • Utolsó frissítés: 2013. december 03., kedd, 13:07
Szerző:


5000 dollár és szerződés ütötte a markát a budapesti születésű, Kaliforniában élő Kaszás Zoltánnak Seattle-ben, a világ legnagyobb turnézó humorfesztiválján.

A budapesti születésű, San Diegóban élő Kaszás Zoltán nyerte meg a 34. Éves Nemzetközi Komédiavetélkedőt Seattle-ben – adta hírül a Hír24 a Bellevue Business Journal híre alapján.

A nyertest 1300 jelentkező közül választották ki. A seattle-i Comedy Undergroundban rendezett döntő után ötezer dollárral jutalmazták. Emellett lemezszerződést kötött vele az Uproar Entertainment, valamint garantáltak neki két további fellépést Seattle-ben.

A seattle-i vetélkedő a világ legnagyobb turnézó humorfesztiválja. A versenyzők produkcióit nagy figyelemmel kísérik az ABC, a CBS, az NBC, a Fox, a Disney és a Comedy Central producerei.

Az alábbi videón Kaszás a melegházasságról, illetve annak egyik ellenzőjéről beszél keresetlen egyszerűséggel, altesti utalásoktól sem mentesen.

<### banner DivID="2" ZoneID="1895076" Width="468" Height="60" Visible="false" CMSCaption="[[ Banner (1895076) ]]" ###><### /banner ###> <### YouTubeVideo DivID="" ZoneID="embed/e7YU1jGXtu4"" Width="" Height="" Visible="true" ) ]]" CMSCaption="[[ YouTube Video (embed/e7YU1jGXtu4" ###><### /YouTubeVideo ###>


Magyar komédiás hódította meg Amerikát
  Másolat Önnek

© HVG Kiadó Zrt. Minden jog fenntartva.