szerző:
hvg.hu

Lilu és Istenes Bence vezeti majd a Való Világ 6-ot, amely január 12-én indul az RTL II-n - közölte a tévécsatorna. A villalakók sorsáról mobilapplikáción keresztül ingyen lehet majd szavazni.

Január 12-én indul a Való Világ hatodik szériája, amelyet Lilu és Istenes Bence vezet majd - jelentette be csütörtökön Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. A valóságshow-ban most a egy okostelefonokra letölthető applikáción keresztül ingyenesen lehet majd szavazni a villalakók sorsáról.

Lilu és Istenes Bence nagyon örülnek annak, hogy ismét együtt dolgozhatnak. „Az X-Faktor alatt már nagyon jól összecsiszolódtunk, szinte már hiányozna Bence, mint műsorvezetőtárs” – mondta Lilu, akihez hasonlóan Bence is örül a közös munkának.

„Az X-Faktor világába is Lilu 'vezetett be', most pedig a VV-t is együtt vezethetjük. Hihetetlenül jó lesz ismét együtt dolgozni, és a munka során talán én is bevezetem majd valamibe” – mondta Bence, aki a mobilapplikáció kezelésére gondolt.

Az új szériában nem emelt díjas SMS szavazatokkal támogathatják majd kedvenceiket a nézők, hanem a telefonjukra letöltött applikáció segítségével, amely január 12-től android, iOS és Windows Phone rendszeren működő telefonokra is elérhető lesz. Így a nézők bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatokat, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat és akár a másik játékosra tehetik azt át a felhasználás segítségével.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!