szerző:
MTI

Jude Law lépett Michael Fassbender helyébe az irodalmi óriásról, Thomas Wolfe-ról szóló életrajzi filmben – értesült a Variety.

Law a főszerepet alakítja a Genius című független produkcióban, amelyben Colin Firth és Nicole Kidman is szerepel. A filmmel a színészként megismert Michael Grandage debütál rendezőként.

A dráma John Logan forgatókönyvéből készül, amely Scott Berg életrajzán alapul. A Max Perkins: Editor of Genius című könyv Thomas Wolfe és irodalmi szerkesztője, Max Perkins (Colin Firth) kapcsolatát dolgozza fel.

Fassbender még 2012-ben vállalta el a főszerepet, a filmes portál hétvégi beszámolója azonban nem adott magyarázatot arra, hogy miért lépett vissza. A forgatás Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban zajlik majd, a produkció előkészítése augusztusban kezdődik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!