szerző:
hvg.hu

Tíz napig a Balatonnál forgat a Spy című szuperprodukció stábja. Az egyik jelenetben tizenöt méter magasból zuhant a vízbe egy ember - írja a Blikk.

A Spy című amerikai szuperprodukció forgatása alaposan felkavarta a tihanyi csendéletet, ugyanis zúgó helikopterek és hangos motorcsónakok özönlötték el a Balatont. A két főszereplő, Jude Law és Jason Statham hétfőtől tíz napot forgatnak a helyszínen - számolt be a Blikk.

A felvételek miatt reggel nyolctól este nyolcig le volt zárva a tihanyi főút. A környéken folyamatosan járőröznek a rendőrök, hogy nyugodtan tudjanak forgatni.

Az egyik helikopterről egy férfi és egy nő lógott le, egyikük Statham dublőrje lehetett, aki a körülbelül tizenöt méter magasból a vízbe zuhant. Valószínűleg éppen azt a jelenetet forgathatták, amikor a titkos ügynökök keresték a Balatonba esett atombombát.

A lap úgy tudja, Zimány Linda is a stábbal forgat a Balaton különböző helyszínein.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!