szerző:
hvg.hu

Tíz napig a Balatonnál forgat a Spy című szuperprodukció stábja. Az egyik jelenetben tizenöt méter magasból zuhant a vízbe egy ember - írja a Blikk.

A Spy című amerikai szuperprodukció forgatása alaposan felkavarta a tihanyi csendéletet, ugyanis zúgó helikopterek és hangos motorcsónakok özönlötték el a Balatont. A két főszereplő, Jude Law és Jason Statham hétfőtől tíz napot forgatnak a helyszínen - számolt be a Blikk.

A felvételek miatt reggel nyolctól este nyolcig le volt zárva a tihanyi főút. A környéken folyamatosan járőröznek a rendőrök, hogy nyugodtan tudjanak forgatni.

Az egyik helikopterről egy férfi és egy nő lógott le, egyikük Statham dublőrje lehetett, aki a körülbelül tizenöt méter magasból a vízbe zuhant. Valószínűleg éppen azt a jelenetet forgathatták, amikor a titkos ügynökök keresték a Balatonba esett atombombát.

A lap úgy tudja, Zimány Linda is a stábbal forgat a Balaton különböző helyszínein.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!