szerző:
hvg.hu

Előadás közben rosszul lett és meghalt Tegyi Tibor színész a pápai Kékfestő Múzeumban a Múzeumok Éjszakáján szombaton.

Meghalt egy színész a pápai Kékfestő Múzeum udvarán a Múzeumok Éjszakáján – mondta a veol.hu Veszprém megyei portálnak Kürti József, a városi mentőállomás vezetője. Tegyi Tibor a Szentivánéji álom darab előadása közben lett rosszul és leállt a szíve. A  kiérkező megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét.

A múzeum később részvétét fejezte ki az összes munkatársa nevében, a színész-drámapedagógus emlékére pedig gyertyagyújtást is tartottak a városban.

Tegyi Tibor távozása súlyos szakmai vesztesége a színjátszásnak és a drámapedagógiának egyaránt - olvasható a A Magyar Drámapedagógiai Társaság honlapján.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!