szerző:
hvg.hu

A History Channel minisorozatában, a Houdiniben játszott együtt Ónodi Eszter a magyar származású Adrien Brodyval. Közös fotó is készült.

©

Sorozatbeli társával, Adrien Brodyval mosolyog közös fotón Ónodi Eszter, aki a Magyarországon forgatott Houdini c. minisorozatban játszott együtt Cecilia Weissként a világhírű színésszel. Ónodi egy kritikát is idéz a Facebook-oldalán:

"A legjobb alakítást Evan Jones és Ónodi Eszter, Houdini asszisztense és anyja hozta. Mindketten fenntartják a nézők érdeklődését" – áll a kritikában, a forrását azonban nem nevezte meg a magyar színésznő.

A History Channel sorozata a magyar származású illuzionista Harry Houdiniről szól, a főszerepet a szintén magyar származású Adrien Brody alakítja. A forgatás tavaly kezdődött Magyarországon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!