szerző:
hvg.hu

"Ez kezd kicsit kínos lenni" – hangzik el a Melissa McCarthy, Jason Statham és Jude Law trióját felvonultató A kém előzetesében, és e két perc alapján ezzel a mondattal nem tudunk nem egyetérteni.

A Koszorúslányok kiugró sikere (a filmet közönségbarát vígjáték létére 2 Oscarra jelölték) és a már mérsékeltebb fogadtatásban részesült Női szervek után harmadjára is közös filmmel jelentkezik Paul Feig rendező és a népszerű színésznő, Melissa McCarthy – ráadásul a 2016-ban érkező női Szellemirtók-filmen szintén együtt dolgoznak majd.

©

A kém története szerint Susan, az egész életében irodai munkát végző CIA-elemző (Melissa McCarthy) kénytelen a terepen is kipróbálnia magát, miután lebukik a két legjobb ügynök (Jude Law és Jason Statham), akit bevetésre lehetne küldeni. A film egyes részeit Budapesten és a Balatonnál forgatták, ennek köszönhetően pedig ismerős arcokkal is találkozhatunk majd benne: többek közt Kamarás Iván és Árpa Attila tűnik fel a kémfilmben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!