szerző:
hvg.hu

Nem a forgatókönyv volt ennyire megható, egyszerűen feltörtek a színész emlékei.

Egyre inkább valósággá válik az X-akták újraindulása. Miután biztossá vált, hogy a Fox hat új részt gyárt a kultikus sorozatból, és a két egykori főszereplő, David Duchovny és Gillian Anderson is visszatér a fedélzetre, most már az is biztos, hogy a forgatókönyv is elkészült. Legalábbis David Duchovny már elolvasta, miről fognak szólni az új részek.

©

A színész egy az Entertainment Weeklynek adott interjúban elárulta, hogy szó szerint megkönnyezte a forgatókönyv első oldalát. Nem a cselekmény, hanem a visszatérés ténye hatotta meg a színészt. "Olyan régóta terveztük, és most valósággá vált, elkezdjük a sorozatot. Különös mód meghatott ez a dolog, ezért sírtam el magam,és most ki kell találnom, hogyan használom felezt az érzelmi töltetet" - beszélt érzéseiről Duchovny.

A színész azt is elárulta, a mostani hat rész még nem lezárás lesz és ő nyitott lenne akár egy második sorozatra is.

A sorozat újraindulásáról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!