szerző:
hvg.hu

A Sleepwalking című dal Az éjszakám a nappalod című, hamarosan bemutatásra kerülő magyar filmben is elhangzik majd. A hozzá készült videoklipben látható utolsó szerepében a nemrég elhunyt Kovácsy Tibor.

Zságer Balázs filmzenei pályafutását eddig főként Török Ferenc rendezéseiből ismerhettük (Szezon, Csodálatos vadállatok, Apacsok), most épp a Móray Gábor-Dési András György duó első nagyjátékfilmjéhez, Az éjszakám a nappalod című thrillerhez (a film forgatásáról írt cikkünket itt olvashatja) szerzett egy dalt, Sleepwalking címmel.

A számhoz készült videoklipet igazi nagyágyúk hozták össze: a Mary Popkidsből kölcsönzött énekes, Kama mellett feltűnik a hosszú betegség után nemrég elhunyt Kovácsy Tibor, a kamera túloldalán pedig a több Belga- és Irie Maffia-klipet rendező Miki357 (aki az elmúlt hetekben a Kis Grofó/Pixa-féle Bulibáró klipjével ért el nagyobb közönséget), valamint a Saul fia operatőre, Erdély Mátyás álltak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!