szerző:
hvg.hu

Szervezési nehézségek miatt nem rendezik meg a Kingdom of Hegyalja fesztivált. A koncerteket lehet, hogy Budapesten pótolják.

Hivatalosan bejelentették, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A hegyalja. info híre szerint arról, hogy ebben az évben sem tartják meg a programot, már napok óta beszéltek a helyiek. Egyelőre annyit tudni, hogy a világszerte ismert fellépők (Eagles of Death Metal, Clean Bandit, The Darkness) koncertjeit lehetséges, hogy Budapesten, a Petőfi Csarnokban tartják meg.

Kovács Péter a fesztivál egyik szervezője a langologitarok.hu-nak annyit mondott, hogy "a fesztivál területének birtokba vételével váratlanul olyan bizonytalanságok léptek fel több helyrajzi számmal kapcsolatban is, hogy nem merték bevállalni a nyitást".

A rendezvényt egyébként nagyon várták a térségben élők, a tavalyi elmaradás is hatalmas károkat okozott. Idén új szervezőcsapat próbálkozott a fesztivál átpozicionálásával

Az viszont tény, hogy Tokajban rengeteg üres szálláshely volt még ezen a héten is, több szállásadó a Facebookon panaszkodott.

A jegyeket árusító eventim.hu-n is lezárták a rendelést. Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. További információ itt kérhető: [email protected]

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!