szerző:
hvg.hu

Martin Scorsese és Robert De Niro együtt filmtörténelmet írt, de mi lesz ha hozzájuk csapódik Al Pacino és Joe Pesci is egy véres mafiasztori filmfeldolgozásában? Jövőre elkezdődhet a szuperprodukció forgatása - árulta el De Niro.

Robert De Niro épp A kezdő című filmet promózza, de közben egy igaz bombahírt is bedobott egy a Digital Spynak adott interjúban azzal, hogy elárulta, hamarosan újra Martin Scorsesével fog forgatni. A szóban forgó film a régóta dédelgetett projekt, az I Heard You Paint Houses című könyv filmes feldolgozása lenne. De Niro Frank „Az ír” Sheerant alakítaná , aki szakszervezeti képviselőből válik a mafia bérgyilkosává.

De Niro korábban azt is elárulta, hogy Al Pacino és Joe Pesci is szerepet vállal majd a filmben, az pedig már korábban kiderült, hogy a forgatókönyvet Steve Zaillian (Schindler listája, New York bandái, A tetovált lány) írja.

Ezekkel a kijelentésekkel persze óvatosan kell bánni, de a színész elég meggyőzőnek tűnt, amikor úgy fogalmazott, nem beszélne erről a tervről, ha nem lenne minden színész és alkotó teljesen elkötelezett.

De Niro és Scorsese korábban olyan klasszikus mozikban dolgozott együtt, mint az Aljas utcák, a Nagymenők, a Taxisofőr, vagy a Casino.