szerző:
hvg.hu

Kiderült az is, hogy a kultfilm folytatásának forgatása már 2016 tavaszán elkezdődik, a premier pedig 2017-re várható.

Ami korábban csak sejthető volt, mára bizonyossá vált: minden főszereplő visszatér a Trainspotting folytatásában. Az 1996-ban bemutatott film második részének ötletét a rendező Danny Boyle dobta fel, akinek úgy tűnik sikerült minden színészt rábeszélnie az újrázásra. Így a Trainspotting 2-ben biztosan feltűnik majd Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner és Robert Carlyle is.

Ugyancsak jó hír lehet a film rajongói számára, hogy a mozi alapjául szolgáló Irwine Welsh könyvet forgatókönyvvé gyúró John Hodge is visszatér a produkcióhóz. A forgatás hamarosan el is kezdődhet, hiszen a The Hollywood Reporter forrásai szerint Boyle állandó partnere ,a Sony Pictures-t vezető Tom Rothman a filmet gyártó TriStar elnökével hamarosan meg is egyezhet abban, hogy már 2016 tavaszán elkezdődjenek a felvételek. Így ha minden jól megy, az új filmet akár már 2017-ben bemutathatják.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!