szerző:
hvg.hu

A rapper két VIP-jegyet adott a kecskeméti alkalmazottnak, aki ittas állapotban provokálta őt a céges bulin és akit állba vert.

Ganxsta Zolee meghívta következő bulijukra azt a férfit, akinek a napokban egy céges bulin eltörte az állkapcsát írja a Blikk. 2 VIP-jegyet adott a férfinak.

A művész még gyanúsítottként vett részt a rendőrségen szerdai kihallgatásán, megbánást tanúsított, és a tanúk is azt vallották, hogy önvédelemből ütött. Enyhítő körülménynek számíthat, hogy hirtelen felindulásból csapta állba a részegen kellemetlenkedő alkalmazottat.

©

Azt mesélte, hogy a férfi borogatta a poharakat, "leköcsögözte" őt, ekkor ment le a színpadról, hogy "megdumálják" a dolgot, de tudja, hogy hibázott, amikor nem a biztonsági őrökre hagyta a dolgot.

Az év dolgozójává frissen megválasztott alkalmazott csak másnap, a kórházban tudta meg, mit is művelt a vállalati rendezvényen, a rendőrök mesélték el neki a történteket. A kórházban a hírre, hogy szilánkosra törték az állkapcsát, állítólag csak annyit reagált: "Ezek szerint megérdemeltem, amit kaptam".