szerző:
hvg.hu

Leonardo DiCaprio exbarátnője, a 25 éves modell, Kelly Rohrbach kapta C.J. Parker legendás szerepét az új Baywatch-filmben.

Dwayne "The Rock" Johnson nagyon izgatott a Baywatch című, kultikussá vált vízimentő-sorozat filmadaptációjával kapcsolatban – miután saját maga és Zac Efron személyében rég megvannak a férfi főszereplők, nemrég az is kiderült, hogy Alexandra Daddario alakítja majd Summert, most pedig a legjobban várt casting hír is megérkezett.

Ahogy Daddario csatlakozását, úgy a korábban Pamela Anderson által játszott C.J. Parker bőrébe bújó új színésznőt is az Instagramon jelentette be az egykori pankrátor: a 25 éves modell, Kelly Rohrbach a szerencsés.

Rohrbach eddig a modellvilágon kívül leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egészen a mai napig Leonardo DiCaprio barátnőjeként jelent meg itt-ott, de a drámaszakon végzett nő már több tévésorozatban, köztük a Két pasi – meg egy kicsi egyik epizódjában is kipróbálhatta magát. A Baywatch mellett pedig a 2016-os Woody Allen-filmben is szerepet kapott.

A film forgatása a tervek szerint még az idei év elején elkezdődik, a rendezői székben pedig Seth Gordon (Förtelmes főnökök) foglal helyet.

Kelly Rohrbach
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!