szerző:
hvg.hu

A Guns N’ Roses mellett az Arctic Monkeys-vezér másik zenekara és egy emblematikus New York-i artpop/elektro-produkció is az óceánparton éled fel a hibernációból.

Ma hajnalban rakta ki a Facebookra 2016-os plakátját a fesztiválvilág egyik legfontosabb eseménye, a kaliforniai Coachella fesztivál.

A Coachella (teljes nevén: Coachella Valley Arts and Music Festival), melyet két hétvégén április 15-17-én és április 22-24-én rendeznek a kaliforniai Indióban, a globális fesztiválkörforgás éves nyitóeseménye – itt tér vissza idén a Guns N’ Roses (mely utána turnéra is indul), az artpop/elektro LCD Soundsystem, valamint Alex Turner és Miles Kane duója, a The Last Shadow Puppets, mely idén új lemezt is kiad (korábbi hírünk itt).

De ott lesz mások mellett a hazai klubok és fesztiválok visszatérő fellépője, Parov Stelar is.

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!