szerző:
hvg.hu

Mától újra munkába kellene állnia Jakupcsek Gabriellának a köztévében, hogy felvegyék az Ridikül új epizódjait, de minden bizonytalan, kedden még maga az érintett sem tudott biztosat – írta a Blikk.

"Nem tudok semmit, ezért nincs mit nyilatkoznom" – mondta kedden a Blikknek Jakupcsek Gabriella azzal kapcsolatban, hogy a lap szerint ma újraindulnak a Ridikül felvételei.

©

Egy meg nem nevezett MTVA-s forrás a lapnak azt mondta, hétfőtől elkezdték adásba adni a hetekkel korábban már felvett részeket, és újra kell induljon a forgatás is, mert nem lesz mit levetíteni. Szerinte újra le kell szervezni az összes vendéget, ez egy kis időbe telik, de úgy tudja, szinte azonnal elkezdődhetnek a felvételek.

Az ügyben az MTVA illetékesei lapzártáig nem válaszoltak a Blikk kérdéseire.

Jakupcsek Gabriellát a múlt év végén bocsátották el, épp egy készülő adás előtt közölték vele, hogy megszüntetik a belsős státuszát – idézte fel a lap. Később kiderült, hogy külsős munkatársként foglalkoztatnák továbbra is, és a jövőben is vele képzelik el a Ridikült.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!