szerző:
hvg.hu

Örül a feladatnak, de nagy kihívásként is tekint rá és mióta kiderült a felkérése, kapott hideget-meleget - közölte a köztévé Ridikül című műsorában Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klári.

Dióssy Klári, a Család-barát magazinműsor korábbi műsorvezetője vezeti január 25-től a Ridikül című női beszélgetős műsort - idézte fel a Híradó portálja.

A műsorvezető azt mondta, tudja, hogy nehéz lesz elfogadtatni magát, de igyekszik minden eddigi tudását beleadni. Ismeri és őszintén tiszteli Jakupcsek Gabriellát, "de ő Dióssy Klári szeretne lenni".

©

Arról is beszélt, hogy mióta kiderült, őt kérték fel a műsor vezetésére, kapott hideget-meleget. "Tudom, hogy nem arról van szó, hogy engem nem szeretnek, sokkal inkább arról, hogy Gabit nagyon szerették a nézők. Edzem a lelkem, de fáj, amikor olyan emberek támadnak, akik nem is tudják, ki vagyok és mit csináltam eddig" - közölte.

"Az elején biztosan Gabihoz fognak hasonlítani, de remélem, idővel elfogadják, azt, amilyen én vagyok, és azt, ahogyan én csinálom. Nehéz feladat lesz, de minden erőmmel azon leszek, hogy velem is szeressék ezt a műsort. Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - tette hozzá az új műsorvezető.

Jakupcsek Gabriellát a múlt év végén bocsátották el, épp egy készülő adás előtt közölték vele, hogy megszüntetik a belsős státuszát. A Blikk korábban azt írta, a Ridikülben Novodomszky Éva váltja, de azóta kiderült, mégis más lesz az utódja. Jakupcsek eltűnik a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőből is, ott Tatár Csilla váltja majd.   

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!