szerző:
hvg.hu

A Londonban megjelenő Songlines közzétette a világzene műfaj legfontosabb elismeréseként számon tartott Songlines Music Awards 2016 jelöltjeinek listáját, a legjobb előadók között Herczku Ágnes is versenyben van.

 

Január 31-ig szavazhatunk itt a legjobb előadó és a legjobb együttes kategóriákban. Az előbbiben Herczku Ági is szerepel Bandázom című lemezével.

A lemez már számos nemzetközi sikert magáénak tudhat. Megjelenése után két hónapig szerepelt a világ legrangosabb világzenei listáján, a World Music Charts Europe toplistáján.

Elismerő kritikákat közölt róla a Songlines és az Froots magazin is. Az album egyik dala, a Gyimesi Karszilamasz pedig felkerült a Songlines magazin áprilisi számának válogatás CD-jére is.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!