szerző:
hvg.hu

Új, de fiókban hagyott Bowie-dalokra is számíthatunk a közeljövőben.

Ahogy 2013-ban megjelent lemeze, a The Next Day kiadása után is megjelent egy The Next Day Extra, melyen a lemezfelvétel során készült, ám az eredeti albumváltozaton ki nem adott dalok szerepelnek, úgy a most kiadott Blackstart is követheti egy bővített kiadás – leginkább azért, mert a néhai művészhez közel álló források szerint 5 új, a Blackstar felvételei során rögzített dal került fiókba.

Zeneipari tippek szerint a Blackstar egy hét után a brit és az amerikai albumlista élére is feljuthat.

Az új Bowie-lemezről itt, haláláról itt, halálának okairól itt, a búcsú körülményeiről itt írtunk. Szemezgettünk továbbá legjobb dalai, a legjobb Bowie-feldolgozások között és meséltünk pénzügyi-gazdasági újításairól is.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!