szerző:
MTI

Újra összegyűlnek februárban a 2004-ben befejeződött Jóbarátok tévésorozat sztárjai, hogy egy gálán együtt ünnepeljék a televíziós vígjátékokat rendező James Burrowst.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a 75 éves Burrows előtt tiszteleg a február 21-i ceremónián - közölte szerdán a gálát szervező NBC.

©

Az estén Burrows más tévés komédiáinak szereplői is fellépnek, köztük az 1982 és 1993 között futó Cheers sztárjai, az 1993 és 2004 között sugárzott A dumagép, valamint az 1998 és 2006 között játszott Will és Grace színészei.

Bob Greenblatt, az NBC Entertainment vezetője a Jóbarátok sztárjainak fellépésével kapcsolatban az egyeztetési nehézségekre hivatkozva megjegyezte, "remélem, hogy mind egyszerre lesznek ugyanabban a helyiségben, de ebben nem vagyok biztos". 

A Jóbarátok hat szereplője a széria befejezése óta csak nagyon ritkán jelent meg együtt, egy csapatként. Az 1994-ben debütált sorozat a Manhattanban élő, húszas éveikben járó hősök életét követte nyomon. A sorozat az NBC egyik legnézettebb műsora volt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!