szerző:
hvg.hu

A heves vérmérsékletéről imert Star Wars-szereplő megpróbál beépülni az Első Rend dolgozói közé. Az eredmény: Kylo Ren ezentúl másképp néz majd alattvalóira.

Az amerikai Saturday Night Live műsor egyik állandó része az Undercover Boss, amelynek legújabb részében Kylo Ren (Adam Driver), Az ébredő Erő talán legmegosztóbb figurája a főszereplő. A szórakoztató gegben azt nézhetjük végig, ahogy az Első Rend parancsnoka egyszerű technikusnak próbálja álcázni magát. Ami a beépülés után történik, az mind Kylo Ren-szimpatizánsoknak, mind az ellenzőinek kötelező pár perc.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!