szerző:
hvg.hu

A hiphop előadó a hírek szerint már el is kezdte a felvételeket.

Kanye West sohasem tagadta, hogy David Bowie művészete is hatással volt rá, halálakor az egyik legfontosabb inspirációjának nevezte 69 éves korában elhunyt előadót.

A Daily Star szerint West nem csak szavakkal akarja kifejezni tiszteletét Bowie életműve felé. Már dolgozik azon a feldolgozásokat tartalmazó lemezen, amit a hamarosan megjelenő saját lemeze, a SWISH után adna ki. A hírek szerint Kanye West nem csak rappelne Bowie dalaiból vett hangmintákra, hanem még énekelne is, ami azért élő fellépésekből sejthető, nem biztos, hogy kifogástalan lesz. Emlékezhetünk, a Glastonburyn is beletört a bicskája a Quuen Bohemian Rhapsodyjába.

Az új Bowie-lemezről itt, haláláról itt, halálának okairól itt, a búcsú körülményeiről itt, temetéséről pedig itt írtunk. Szemezgettünk továbbá legjobb dalai, a legjobb Bowie-feldolgozások között és meséltünk pénzügyi-gazdasági újításairól is.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!