szerző:
MTI

Újabb rekordot döntött Psy dél-koreai énekes világhírű, Gangnam Style című dala, a videóját már több mint 2,5 milliárdszor nézték meg a YouTube-on.

A 2012-es videót már több mint 2,5 milliárd alkalommal tekintették meg a felhasználók - közölte Psy menedzsmentje, a YG Entertainment. Mindössze öt hónap telt el azóta, hogy a 2,4 milliárdos rekordot megdöntötte a Gangnam Style.

Tavaly márciusban Psy hihetetlen sikere miatt a YouTube felemelte a letöltésszámláló maximális értékét 9 trillióra. 

A Gangnam Style 2012-ben mindössze 160 nap alatt érte el az egymilliárdos nézőszámot, ezzel akkor rekordot állított fel. Ezt azonban hétfőn megdöntötte Adele brit énekesnő, Hello című dala ugyanis 88 nap alatt jutott el ehhez a mérföldkőhöz. A Hello azonban még messze van attól, hogy megdöntse Psy összrekordját.

A dél-koreai énekes legújabb, Daddy című dala is sikeres, a bemutatása óta eltelt két hónapban több mint százmilliószor látták már a videómegosztó portál felhasználói. Ezzel Psy lett az első dél-koreai énekes, aki négy egymást követő zenei videójával elérte ezt a mérföldkövet. A Gangnam Style-t követő Gentlemant 920 milliószor, a Hangovert pedig 241 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!