A filmforgatáshoz keres szereplőket Vajna Tímea cége, akiknek egy bordélyházjelenetben kell majd alakítaniuk – írja a Bors.

Andy Vajna filmszakmai kormánybiztos feleségének cége is részt vesz a Kondor Vilmos regényéből forgatott Budapest noir című film szereplőválogatásában.

A Bors Online vette észre, hogy Vajna Tímea cége, a Universe Management a Facebookon keres szereplőket egy bordélyházas jelenethez. A felhívás szerint 18–35 év közötti nőket várnak az 1930-ban játszódó film bordélyjelenetéhez, és ikerpárok jelentkezését is várják. Aki szeretne a bordélyjelenetben szerepelni, annak igyekeznie kell, mert szerda délután zajlik a válogatás.

Utolsó casting lehetőség, Hölgyek! Időpontja január 20. (szerda) 17:00 - 20:00 óra között. Helyszíne Cooper Center A.épület.

Közzétette: Universe Management – 2016. január 18.
A filmhez az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 897 millió forint támogatást nyújtott. A bűnügyi történet filmes adaptációjának rendezője Gárdos Éva, vezető producere pedig Kemény Ildikó lesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!