szerző:
hvg.hu

A 8. rész bemutatójának eredeti napján, 2017. május 26-án a Karib-tenger kalózainak legújabb részének lesz premierje, a Star Wars-filmet pedig 2017 decemberében ismerheti meg a nagyközönség.

Eredetileg 2017 májusában mutatta volna be a Disney a Star Wars nyolcadik részét, ám kiderült: a bemutató hét hónappal csúszik, és 2017. december 15-én lesz – jelenti a CNBC.

©

A Disney nem indokolta a csúszást, de kiemelte, hogy a 7. résznek, az Ébredő erőnek soha nem látott sikere van: majdnem 2 milliárd dolláros bevételt hozott világszerte.

A Star Wars 8. premierjének eredeti dátumát, 2017. május 26-át A Karib-tenger kalózainak legújabb része veszi át, a film premierjét július 7-éről hozzák előre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!