szerző:
hvg.hu

Meztelen valóságshow-t tervez a Viasat, amely hetek óta keresi a szereplőket a tervezett új műsorhoz – írta a Bors.

Hetek óta válogatja a szereplőket új valóságshow-jához a Viasat, amely most egy meztelen reality-t vinne képernyőre – értesült a Bors.

A lapnak az egyik közösségi oldalon toborzott esetleges szereplő azt mondta, vele telefonon egyeztettek. Azt mondták neki, néhány hetet töltenének egy egzotikus helyen.

"Meztelenül kellene a kamerák előtt létezni, de ízlésesen lenne forgatva a mozi, nem mutatnának illetlen dolgokat" – mondta a lány a Borsnak. Ő végül nemet mondott a castingra, akárcsak egy másik lány, akivel a lap szerint azt is közölték, egy szigeten vennék majd fel a műsort február-március környékén.

A Viasat a Borssal csak annyit közölt, hogy „a 2016-os esztendőre rengeteg izgalmas újdonsággal készülünk, az egyik nagy dobás ezek közül a jelenleg zajló casting. Az előkészületben lévő produkcióról bővebbet jelenleg nem árulhatunk el”.

Nagy sikerre vitték az Éden Hotel eredeti két szériáját
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!