szerző:
hvg.hu

Az énekesnő Hello című dalához készült klip 87 nap alatt elérte az egymilliárdos látogatottságot. Psy dalának majdnem kétszer ennyi idő, 158 nap kellett ehhez.

Jelenleg 17 klip tartozik a YouTube-milliárdosok klubjába, többek között a „Sugar” a Maroon 5-tól, a „Lean On” Major Lazer-től, a „Love The Way You Lie” Eminemtől, a „Party Rock” az LMFAO-tól, a „Counting Stars” a OneRepublictól, vagy a „Chandelier” Siától. E daloknak azonban három hónap kellett, hogy elérjék az álomhatárt.

A verseny egyébként egyre gyorsul, ugyanis míg néhány éve csak Psy dala és Justin Bieber „Baby”-je érte el a milliárdos nézőszámot, tavaly négyen is „milliárdosok” lettek.

Ha tovább akarják növelni a Hello látogatottságát, íme:


Itt a másik három tavalyi klip, ami bekerült a 17-ek közé:

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!