szerző:
hvg.hu

Rosszul lett a színpadon Fehér Tibor színész a Nemzeti Színházban, félbe kellett szakítani az előadást kedd este – közölte a Tények hírportálja.

A fiatal színész a Szentivánéji Álom egyik főszerepét játszotta, amikor érezte, hogy fáj a háta, kiújult a korábbi porckorongsérve – közölte a Tények.

Az előadást azonban folytatta, de az egyik jelenet után már olyan fájdalmai voltak, hogy lényegében nem tudott mozogni. Az előadást ekkor szakították félbe, őt pedig kórházba vitték.

Most már jobban van, infúziót és kezeléseket kap, és holnaptól próbálja a Csongor és Tünde darabot, amiben Csongort alakítja majd.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!