szerző:
hvg.hu

Mégsem állami pénzből castingol statisztákat Vajna Tímea cége, legalábbis egyelőre még nem – írta a Magyar Nemzet.

Prostituált szerepére keres statisztákat Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének a cége – idézte fel a Magyar Nemzet a Bors múlt heti hírét. A bulvárlap szerint Vajna Tímea vállalkozása, a Universe Management mindezt állami pénzből teszi, de ahogy a Magyar Nemzet megtudta, egyelőre ez nem igaz.

Kemény Ildikó, a Budapes Noir című tervezett filmet készítő Pioneer Pictures ügyvezetője azt mondta, a filmben szereplő kiemelt statiszták keresésére több statisztaszervező céget is megkerestek, egy konkrét jelenettel kapcsolatban a Universe Managementet is, amelyek folyamatosan szállítják a javaslataikat.

Szerződést viszont csak akkor kötnek egy céggel, ha az általuk ajánlott statisztát választják ki – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!