szerző:
hvg.hu

Zayn Malik első saját albuma tavasszal jelenik meg.

Ahogy arról bő egy évvel ezelőtt hírt adtunk, Malik öt év után lépett ki a brit X-Faktorban feltűnt popformációból. Malik akkor azzal indokolta távozását a fiúcsapatból, hogy egy normális 22 éves életére, és több szabadidőre vágyott, miközben zeneipari híresztelések szerint már akkor dolgozott bemutatkozó anyagán.

Most itt van Malik Pillowtalk című első kislemezdala és annak videója – a számot tavasszal követi a Mind Of Mine című album.

Izgatott vagyok, kissé ideges és boldog, végre azt csinálhatom, amit szeretnék, nyilatkozta az énekes az egykori BBC Radio1 műsorvezetőnek, a jelenleg az Apple Music Beats1 nevű netes rádiónál dolgozó Zane Lowe-nak.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!