szerző:
hvg.hu

Már majdnem 50 ezren írták alá azt a petíciót, amivel azt próbálják elérni, hogy a rapper narrációjával adják le újra a Bolygónk, a Föld című dokumentumfilm-sorozatot.

Pillanatokon belül összejöhet az 50 ezer aláírás arra a petícióra, amit Snoop Dogg rajongói az Animal Planetnek, a Discovery Channelnek és a BBC-nek címeztek, és amellyel azt próbálják elérni, hogy Sir David Attenborough helyett a rapper narrálja végig a 11 részes doku-sorozatot.

Snoop közben a Twitteren jelezte, hogy tud az akcióról, és rajta aztán nem múlik ez a projekt:

Az egész történet Jimmy Kimmel műsorában kezdődött, ahol a Plizzanet Earth című szegmensben szerepelt, krokodilokat, mókusokat és békákat bemutató természetfilm-részletekhez nyújtva vicces kommentárt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!