szerző:
hvg.hu

Az amerikai sztárénekesnő több dalból álló Bowie-egyveleget ad majd elő.

Gaga Grammy-fellépését már Bowie halála előtt lekötötték – azzal az ötlettel, hogy adjon elő Bowie-dalokból álló műsort, a poplegenda halála után keresték meg a szervezők.


A Grammy producere, Ken Eldrich szerint Lady Gaga legalább 3-4 dalból álló összeállítást visz majd színpadra, s az előadás – amiről annyit már tudunk, hogy nem ez nyitja az estet -
„igazi főhajtás lesz az előtt, ami Bowie zenei értelemben volt, nem elfeledve a divatra és szélesebb értelemben vett popkultúrára gyakorolt hatását”.


A Grammy díjátadóra február 15-én kerül sor Los Angelesben. Nem meglepő az sem, hogy kilenc nappal később, február 24-én, az idei Brit Awards-on is sor kerül majd Bowie-tiszteletadásra.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!