szerző:
hvg.hu

A republikánus elnökjelöltségre hajtó John Kasich kibékítené egymással David Gilmourt és Roger Waterst, ha megnyeri a választásokat.

A terrorizmus elleni harc, az emberi jogok vagy a klímaváltozás meghatározó témái a 2016-os amerikai elnökválasztásokon való részvételre hajtó politikusok kampányainak, de John Kasich, Ohio kormányzója egészen mással próbálja megnyerni a választók bizalmát.

A republikánus poltikus a CNN-nek nyilatkozva kijelentette: amennyiben sikerül megnyerni a választásokat, prioritásként fogja kezelni, hogy a Pink Floyd két vezéregyénisége, David Gilmour és Roger Waters újra közösen lépjen a színpadra – írja a The Guardian.

Az utolsó Pink Floyd-koncert 2005-ben
©

“Roger Waters egy rendkívüli művész. Láttam A Falat Pittsburgh-ben, és teljesen lenyűgözött. Ha én leszek az elnök, egyszer s mindenkorra meg fogom próbálni újraegyesíteni a Pink Floydot" – nyilatkozta nagy elánnal az elnökaspiráns.

A Pink Floyd a 2005-ös Live 8-koncert óta nem lépett fel Watersszel és Gilmourral, akik azóta többször is kijelentették, hogy a zenekar története lezárt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!