szerző:
MTI

Májusban befejeződik a CBS tévécsatorna egyik legsikeresebb tévésorozata, A férjem védelmében című jogi dráma, amelynek főszerepét a Vészhelyzetből is ismert Julianna Margulies alakítja.

A CBS a nagy nézettségű vasárnapi Super Bowl döntő szünetét használta fel a széria végének bejelentésére. A kilenc epizódból álló utolsó szezon május 8-án zárul.

Robert és Michelle King, a produkció alkotói már korábban közölték, hogy számukra az idei évad lesz az utolsó, távoznak a műsortól. A CBS azonban csak vasárnap erősítette meg, hogy az alkotók döntése a sorozat végét jelenti, ugyanis korábban felmerült, hogy más szerzőkkel folytatódhatna.

A chicagói jogi és politikai világban játszódó, 2009 óta futó széria számos díjat nyert, 2010-ben Margulies Golden Globe-díjat kapott alakításáért, 2011-ben és 2014-ben pedig az Emmy-díjat is átvehette.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!