szerző:
hvg.hu

Robin Williams egyik leghíresebb filmjéről mindenkinek egy szórakoztató családi mozi jut eszébe. Azonban nem sokon múlt, hogy egészen más hangulatú film legyen a Mrs. Doubtfire.

Bemutatásakor óriási siker volt a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van, melyben Robin Williams egy a családjához házvezetőnőként visszatérő családfőt (Daniel Hillard) játszott. Azonban ahogy Hollywoodban szokás, többféle verzió is készült a filmből, és a végül bemutatott filmből több felvett jelenet is kimaradt. A YouTube-ra most két ilyen törölt felvételt is feltöltöttek, és ha ezek a végső verzióban is megmaradtak volna, a Mrs. Doubtfire az eredetinél jóval lehangolóbb mozi lett volna.

Az első törölt jelenetben azt láthatjuk, hogy Hillard késve érkezik lánya, Lydia (Lisa Jakub) iskolai versenyére, és a kitörő családi perpatvar miatt a lány leszerepel. A következő jelenetben pedig a szülők nyomasztó vitáját hallgatja végig a három gyerek. Ezek után nem is kérdés, miért vágták ki az alkotók ezt a nyolc percet a végső verzióból.

A filmben a legkisebb lányt alakító Mara Wilson egyébként hosszú blogbejegyzésben búcsúzott Robiin Williamstől, a színész karrierjére, köztük az elbűvölő házvezetőnőre pedig így emlékeztünk korábban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!