szerző:
hvg.hu

Tizennégy éves szünet után térhet vissza a színészkedéshez az Oscar-díjas színésznő, aki Amy Schumer anyját játszhatja egy vígjátékban.

Bár a férje, Kurt Russell épp második aranykorát éli (köszönhetően többek közt Quentin Tarantinónak), Goldie Hawn már 2002 óta nem szerepelt filmben, amikor az Örök lányok című komédiában játszott együtt Susan Sarandonnal, egy Golden Globe-jelölést is begyűjtve a játékáért.

Most egy Fox által előkészítés alatt álló vígjátékban kaphat 14 éves kihagyás után szerepet: a Jonathan Levine (Fifti-fifti, Eleven testek) rendezésében készülő filmben Amy Schumer karakterének édesanyját játszaná – írja a The Hollywood Reporter.

Goldie Hawn
©

Az egyelőre cím nélküli alkotásban az anya-lánya duót egy félresikerült nyaralás során követhetnénk, a forgatókönyvön maga Schumer és testvére, Kim Caramele (aki a Comedy Centralon futó Inside Amy Schumer állandó társszerzője is) dolgozott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!