szerző:
hvg.hu

"Ebben a szobában úgy érzi majd magát, mintha egy festményben élne" - olvasható a hirdetésben. Az akció mögött az Art Institute of Chicago áll, ahol 10 dollárért kínálják a nem mindennapi élményt Van Gogh rajongóinak.

Első alkalommal mutatja be együtt Észak-Amerikában az Art Institute of Chicago Vincent Van Gogh három, hálószobájáról készített festményét. Ennek aropóján a múzeum különleges eseménnyel készül a kiállítás népszerűsítésére. Bárki megszállhat ugyanis a festmények stílusát utánzó szobában, mindössze tíz dollárért cserébe.

©

A szobát ketten vehetik ki, és pluszban még jegy is jár a kiállításra a foglalás mellé. A hirdetést a népszerű szállásfoglaló oldalon, az Airbnb-n tették közzé, ahol további képeket is talál a különleges szállásról.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!