szerző:
hvg.hu

Augusztusban indul a Beat Bugs című animációs sorozat, amelyben olyan előadók énekelnek majd Beatles-dalokat, mint Pink, Eddie Vedder vagy Sia.

A január elejétől már Magyarországon is elérhető Netflixen lesz látható augusztustól a Beat Bugs című animációs sorozat, amelyben öt jóbarát (három gyerek és két bogárszerű lény) kalandjait követhetjük majd, miközben neves előadóktól hallhatunk Beatles-feldolgozásokat.

Josh Wakely, a széria producere, írója és rendezője annak a Grace: A Storytelling Company nevű vállalatnak az egyik tulajdonosa, amelyik nemrég szerezte meg a Beatles-katalógus darabjainak feldolgozásához szükség jogokat – írja a Deadline.

A Beat Bugs főhősei
©

Wakely szerint a Beat Bugs egy "családcentrikus sztori, ami a világ talán legjobb dallamainak segítségével mesél el történeteket örömről, boldogságról, társaságról és kalandról, egy varázslatos világban". Az ausztrál készítőt régóta foglalkoztatja a Beatles: "Nagyon erős emlékeim vannak arról, hogy gyerekkoromban elképzeltem, milyen lehet a Strawberry Fields Forever vagy a Yellow Submarine világában".

A feldolgozásokat olyan előadóktól hallhatjuk majd, mint Pink (Lucy in the Sky with Diamonds), Eddie Vedder (Magical Mystery Tour), Sia (Blackbird), Chris Cornell (Drive My Car), Regina Spektor (And Your Bird Can Sing), a The Shins (The Word) vagy az Of Monsters and Men (Eleanor Rigby).

A Netflix egyből két évadot is berendelt a sorozatból, egy-egy évad 13 darab, kétszer 11 perces epizódból áll majd, és mindben elhangzik majd egy Beatles-feldolgozás, így összesen 52 dalra lehet számítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!