szerző:
hvg.hu

HBO Comedy helyett HBO3 lesz a csatorna neve, amelyen ezentúl főleg saját gyártású sorozatok futnak majd egész nap.

Március 21-től változik az HBO műsorválasztéka és csatornáinak profilja Magyarországon. A változás főleg a harmadik csatornát érinti, ugyanis a korábbi HBO Comedy helyett ezentúl majd az HBO3-at kell keresni a csatornák között.

Az HBO3 műsorában mostantól az HBO exkluzív, máshol nem látható alkotásai lesznek a középpontban. A csatorna a már kultikussá vált  sorozatok teljes évadjait is sugározza majd (pl: Róma, Maffiózók, Elit alakulat), de a magyar Aranyélet, Terápia, Társas játék) illetve a lengyel, cseh és román HBO-csatornák legjobb saját gyártású alkotásai (pl. A falka, Olthatatlan, Az árnyak) is adásba kerülnek.

A változást a csatorna húsvét hétvégéjén, március 26-27-én kódolatlan hétvégével indítja el. A részletes programkínálat február végén lesz elérhető.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!