szerző:
hvg.hu

A népszerű animációsfilm-sorozat ötödik részében a világűrig kergeti a makkot Motkány, Sidéket pedig emiatt a kihalás fenyegeti. Itt a szinkronos előzetes a Jégkorszak 5-höz.

A 2002-ben kezdődött Jégkorszak-széria legújab részét korábban már felvezette a nagy népszerűségnek örvendő Motkány űrbéli kalandjait bemutató kisfilm – ezt mi is bemutattuk novemberben.

Most megérkezett az első szinkronos előzetes is a Jégkorszak 5-höz, ami beszédesen A nagy bumm alcímet viseli. Motkány tevékenységei ugyanis olyan folyamatokat indítanak be, amelyek meteorzáporral és a végső kihalás fenyegetésével járnak Sid, Manny, Diego és a többi földlakó számára.

Jégkorszak - A nagy bumm - "De pöpecül néz ki!"

Ahogy megígértük itt a 6 óra és az #ElőzetesekHete-t itt a MozIComon kezdjük a #Jégkorszak - #ANagyBumm szinkronos trailerével, melyet elsőként itt láthattok Magyarországon! Sid, Manny, Diego és persze Motkány nyáron visszatérnek!

Közzétette: MozICom – 2016. február 9.

A filmet 2016. július 14-én mutatják be a magyar mozik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!