szerző:
hvg.hu

Az OK Go zenekar olyan videoklipet készített, aminek az elejére nem véletlenül írták ki, hogy amit látunk, az nem trükkfelvétel.

Pár óra alatt nyolcmillióan nézték meg az OK Go zenekar új klipjét, az Upside Down & Inside Out-ot, amelyet zéró gravitációban forgattak egy repülőgép fedélzetén. A felvételhez sem bluebox-technikát, de zsinórokat nem használtak - hívják fel a figyelmet. Az eredmény lenyűgöző:

Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for "Upside Down & Inside Out". A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Közzétette: OK Go – 2016. február 11.

A zenekar egyébként már napokkal korábban teaser-videókat pakolt ki a felvételekről, amelyekből kiderül, hogy Oroszországban forgattak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!